Finnkoisjøhytta

Finere fjellferie en det ei uke på Finnkoisjøen om sommeren kan by på er det vanskelig å finne! Vil du ha ro og fred på ett idyllisk sted med ett utall av aktivitetsmuligheter, skal du legge ei uke av ferien din her.

Hytta ligger på høgfjellet sør i Meråker på grensen mot Selbu og Tydal. Bilvei helt fram til sjøen og båt herfra til hytta.

Her kan du fiske både med stang og garn i Finnkoisjøen og i ett uttall mindre vatn i områdene rundt hytta. Det er flotte bademuligheter på sandstrender som i «Syden». Flott molteterreng. Hytta er selvsagt også ett fint utgangspunkt for rene fotturer både i slakt og lettgått terreng og i mer krevende terreng som til toppen av det høyeste fjellet i Meråker.

Hytta er nyoppført i 2006. Den har ett boareal på omlag 90 kvm med fire soverom. Det er gode sengeplasser til 10 personer. Alle senger har puter og dyner, alt du trenger er å ta med er sengeklær. Hytta er fullt utstyrt med nødvendig kjøkkenutstyr. Kjøkkenet er utstyrt med stort gasskjøleskap og komfyr. Det er vann innlagt i hytta.

Oppvarming ved vedovner. Belysning ved solcelle og stearinlys. Stort og praktisk tørkerom/bad. Uthus med fin vedfyrt badstue, vedrom og plass for hunder. Utedo.

Utleieform:

Hytta leies på ukebasis i uke 27 – 34 (juli og august). Leieperioden er mandag – søndag. Leietaker disponere vår båt med påhengsmotor i perioden. Båten ligger i naustet ved veien på demningen på Finnkoisjøen. Stang og oterfiske i Finnkoisjøen inngår i leien. Det samme gjør garnfiske i Finnkoisjøen med våre garn som finnes på hytta.

Pris:

Ta kontakt for nærmere informasjon og bestilling.