Tomter i Meråker

Regulterte områder for hytte- og boligbygging

Attraktive hyttetomter i Meråker – Vi hjelper deg med å realisere hyttedrømmen.

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle nye områder for hytte- og boligbygging, og vi har byggeklare hyttetomter i Meråker i flere regulerte områder. Nå har vi hyttetomter for salg i attraktive Fagerlia ved Meråker alpinsenter og i Tevellia. Dette feltet ligger lengre øst i kommunen, mot grensen til Sverige.

Enten du liker vår, sommer, høst eller vinter best finner du hele tiden aktiviteter og opplevelser i vakre Meråker.

Skap ditt grenseløse hytteparadis i Tevellia!

Tevellia er ikke et nytt område, men fortetting i et godt etablert hyttefelt. Her jobbes det med å utvikle et område over tid, som ligger fint til i med skog og fjell i nærhet til hytta. Her finner du et område med utvikling av attraktive tilbud på begge sider av svenskegrensen og i gangavstand fra hytta.

Tomtene er ferdig opparbeidet med vann og avløp, strøm og bilvei. Ta hyttedrømmen på alvor og realiser den i Tevellia i Meråker.

opplevtevellia.no

Byggeklare hyttetomter i Blåbærbakken og Furukollen

I Fagerlia bygger du mer enn en hytte, du skaper ditt helt eget fristed. Et fristed spekket med godt innhold for hele familien. Enten du liker vår, sommer, høst eller vinter best finner du hele tiden aktiviteter og opplevelser i vakre Meråker – og Fagerlia er kanskje det mest allsidige området av dem alle. Her finner du alt du ønsker å vite om både hyttefeltene og alt det andre Meråker kan by på.

opplevfagerlia.no