Utvikling av hytteområder - Vi hjelper deg med å realisere hyttedrømmen!

Vi jobber med tomteutvikling og i Meråker har vi byggeklare hyttetomter i flere regulerte områder. Nå har vi flest hyttetomter for salg i attraktive Fagerlia ved Meråker alpinsenter, men jobber med å opparbeide og regulere tomter i Tevellia. Dette feltet ligger lengre øst i kommunen, mot grensen til Sverige.

I Fagerlia bygger du mer enn en hytte, du skaper ditt helt eget fristed. Et fristed spekket med godt innhold for hele familien. Enten du liker vår, sommer, høst eller vinter best finner du hele tiden aktiviteter og opplevelser i vakre Meråker – og Fagerlia er kanskje det mest allsidige området av dem alle. Velkommen til vår nettside www.opplevfagerlia.no Her finner du alt du ønsker å vite om både hyttefeltene og alt det andre Meråker kan by på.

 

Skog og utmarksdrift

AS Meraker Brug er et norsk eiendoms- og kapitalforvaltningsselskap. Skogsdrift, utleie av jakt- og fiskerettigheter, utleie av hytter og utvikling av hytteområder er i dag vår kjernevirksomhet. Selskapet eier eiendommer som tilsammen utgjør omlag 1,3 millioner dekar og vår hovedadministrasjon ligger på Bruketsgården i Meråker i Trøndelag.

Lang og stolt historie

Selskapet er hovedsakelig eid av Stiftelsen Thomas Fearnley, Heddy og Nils Astrup og av selskapet Astrup Fearnley A/S, og har i alt 85 aksjonærer. Meraker Brugs forløper var Selbo Kobberverk, som fra 1887 ble til Meraker Brugs Aktieselskab før AS Meraker Brug ble stiftet i 1906. Selskapet bestod den gang av mange forskjellige virksomheter, blant annet skog- og utmarksdrift, karbidfabrikk, tresliperi, gruvedrift og kalkbrudd.