Tilbake

Finnkoisjøen Øst

Hytta ligger fint til ved Finnkoisjøen, og jaktterrenget Finnkoisjøen øst. Hytta er også et godt utgangspunkt for fiske og fotturer i fjellet. Hytta har fire soverom med totalt 10 sengeplasser og hundebur med overnatting til firbeinte venner.

Fasiliteter:
Hytta ligger på høyfjellet, sør i Meråker på grensen mot Selbu og Tydal. Bilvei helt fram til sjøen og båt herfra til hytta. Hytta er nyoppført i 2006. Den har ett boareal på omlag 90 kvm med fire soverom. Det er gode sengeplasser til 10 personer. Alle senger har puter og dyner, alt du trenger er å ta med er sengeklær. Hytta er fullt utstyrt med nødvendig kjøkkenutstyr. Kjøkkenet er utstyrt med stort gasskjøleskap og komfyr. Det er vann innlagt i hytta. Oppvarming med vedovner. Belysning ved solcelle og stearinlys. Stort og praktisk tørkerom/bad. Uthus med fin vedfyrt badstue, vedrom og plass for hunder. Utedo.

Her kan du fiske både med stang og garn i Finnkoisjøen og i ett uttall mindre vatn i områdene rundt hytta. Det er bademuligheter på sandstrender som i «Syden». Flott molteterreng. Hytta er selvsagt også ett fint utgangspunkt for rene fotturer både i slakt og lettgått terreng og i mer krevende terreng som til toppen av det høyeste fjellet i Meråker.

 

Last ned kart over området
Finnkoisjøen-Øst (pdf)