Elgjakt

GUIDET ELGJAKT MED LØSHUND - DITT UNIKE JAKTEVENTYR
SCROLL

Opplev den ultimate elgjakta. Den foregår med løshund, på store jaktmarker der elgbestanden er tett.

GUIDET ELGJAKT MED LØSHUND

Kjenn på magi og spenning, samtidig som du tar inn store naturopplevelser og hyggelige stunder rundt bålet. Velkommen til en minnerik jakt, og avkobling i ærverdige omgivelser.

Meraker Brug byr på en tett elgbestand, og imponerende jaktmarker. Hos oss finner du variert og nydelig natur, og 1200 kvadratkilometer med jaktmarker gir uante muligheter. Gå i alt fra tette plantefelt, urskog, og åpne partier med myr, til furuskog omkranset av fjell. Godt beite og gode gjemmesteder gir god tilgang på elg.

Bli med på en annerledes og individuelt tilpasset jaktopplevelse. Vi garanterer at hjertet vil banke, og et vertskap som ønsker deg hjertelig velkommen.

  • Passer for grupper på 2-8 jeger
  • Jegere får hver sin lokalkjente jaktguide med hund
  • Eksklusiv jakt på om lag 500 000 daa.
  • God elgbestand og romslige kvoter
  •  Høy standard på innlosjering og servering
KONTAKT OSS FOR ET SKREDDERSYDD OPPLEGG

Innlosjering

Koble av, spis og sov godt i historiske omgivelser. For elgjegere tilbyr vi innlosjering Brugetsgården eller Renaa gård. Maten er lokal, tilberedt av dyktige kokker, og vi lover at alt ligger tilrette for at du skal få en minnerik opplevelse.

Leie av vald


Ordinær elgjakt med tildeling av egen kvote for laget. Våre arealer utgjør mange attraktive elgterreng både i Meråker, Malvik og Stjørdal kommune. Hvert år felles det om lag 200 elger på våre terreng. Jakt leies ut i perioder på de ulike terreng. Vi har ulike innkvarteringsalternativer som kan benyttes i forbindelse med slik jakt.

Nedenfor finnes jaktkartene med grenser for de ulike terrengene i Meråker, Malvik og Stjørdal.

Jakob Haugen
Utmarksansvarlig

Tildeling av jaktkvoter og område avtales med Meraker Brugs utmarksansvarlig.

+47 99 23 25 33