Skogsfugljakt

STORE OG VARIERTE JAKTTERRENG MED HYTTER
SCROLL

Hvem drømmer vel ikke om å legge stortiuren i sekken etter en givende skogsfugljakt ?

STORE OMRÅDER FOR SKOGSFUGLJAKT I TRØNDELAG

Vi tilbyr glimrende skogsfugljakt i store områder med varierte biotoper. Jerpe, orrfugl og storfugl har gode leveområder i våre skoger. Gode skogsfuglterreng finnes på eiendommene både i Stjørdal, Malvik og i Meråker. Vi har noen utleieterreng i alle kommunene som man må kontakte oss om for informasjon og leie.

Mange gode skogsfuglterreng er imidlertid tilgjengelig for kortsalg på sidene til Inatur. Våre skogsfuglterreng i Stjørdal kommune er tilgjengelig gjennom «Forradal Grunneierlag» på inatur.no
KONTAKT OSS FOR MER INFO

Ordinært jaktkortsalg

Skogsfugljakt

Mostadmark - Malvik

Lett tilgjengelige jaktområder godt egnet for skogsfugljakt med varierte skogområder. Terrenget ligger like sør for Hommelvik sentrum, kun 20 minutters kjøring fra Trondheim.

JAKTKORTET KJØPES PÅ INATUR.NO

Skogsfugljakt

Meråker

For skogfugljakt i Meråker løses ordinært småviltjaktkort. Skogsfugljakt i 8 lett tilgjengelige terreng i Meråker. Varierte skogområder og kortene gjelder for jakt med- og uten hund. I tillegg til skogsfugl er det også fine rypeterreng i de samme områdene. Kortsalgsområder: Funnsjødalen-Kirkebyfjellet-Langen-Vektarhaugen-Fonnfjellet vest-Fonnfjellet Øst-Røssåsen-Dalavola

JAKTKORTET SELGES PÅ INATUR.NO

Skogsfugljakt

Stjørdal - Forradal

I Forradal finner man gode områder for skogsfugljakt. Stort terreng på nærmere 40 000 DAA. Forradal Grunneierlag organiserer jakta, her praktiseres samjakt, og det oppfordres til å vise hensyn ovenfor andre jegere. Her kan det jaktes både hare, skogsfugl og rype.

JAKTKORTET KJØPES PÅ INATUR.NO