SCROLL

Velkommen til rypejakt i Meråker! Fine jaktterreng, flott natur og hytter til leie i de fleste terrengene.

 

RYPEJAKT I MERÅKER

Hos oss kan du leie småviltterreng med eller uten hytte for perioder eller for hele sesongen. Vi kan også være behjelpelig med å tilrettelegge jakta med bevertning, erfarne guider og hunder for de som ønsker det. Da har vi ulike muligheter for innlosjering, og mange flotte hytter som ligger fint til i terrengene. Vi arrangerer også guidet rypejakt, ta kontakt med oss for et skreddersydd opplegg.

I tillegg til utleieterrengene selger vi jaktkort på 8 ulike terreng. Disse kortene selges via sidene til Inatur.no.  Der finner dere all informasjon om disse terrengene og salget av kortene

Vi er opptatt av en forsvarlig viltforvaltning. Vi gjennomfører hvert år rypetakseringer før jakta og setter begrensninger i form av jaktkvoter.

KONTAKT OSS FOR LEIE AV SMÅVILTTERRENG

Terreng med hytte

Vi har mange flotte hytter av ulik standard som leies ut sammen med rypeterreng. De fleste terrengene har jaktmuligheter rett ut fra hytta, og enkelte hytter har også båt for å enkelt komme seg lengre ut i terrenget.

Ordinært jaktkortsalg

Jaktkort selges via Inatur sine sider. I Meråker finnes fine jaktterreng, flott natur og varierte jakttilbud. Jaktkart over våre terreng med ordinært jaktkortsalg finner du nederst på denne siden.

Småviltjakt i Meråker

8 ulike terreng beliggende i Meråker

Beliggenhet og beskaffenhet fremgår av kart over områdene. De fleste terreng består i hovedsak av li- og fjellrypeområder med innslag av barskog og muligheter for skogsfugljakt. Funnsjødalen-Kirkebyfjellet-Langen-Vektarhaugen-Fonnfjellet vest-Fonnfjellet Øst-Røssåsen-Dalavola

JAKTKORT SELGES PÅ INATUR.NO