Stjørdalselva

Tradisjonsrikt fiske i en av Norges beste lakseelver
SCROLL

Vi skreddersyr besøket for deg og dine med fiske, overnatting, mat og lokalkjente fiskeguider.

EKSKLUSIVT LAKSEFISKE FRA RENÅ GÅRD

Her er det godt med plass i valdets 18 pooler, som forøvrig har fått navn som «Bartons Water» og «Purgatory» fra tiden da engelske sportsfiskere regjerte i elva på midten av 1800-tallet. Fisket foregår i øvre del av Stjørdalselva. En spennende strekning på 6,5 kilometer, veksler mellom raske strømmer, små og store pooler av ulik dybde, og kan by på svært godt fiske – uansett vannstand. Renå gård ligger midt på fiskestrekningen, det er gangavstand til de fleste pooler og det arrangeres en kort biltur til de øvrige. Med deg har du lokale guider som kjenner elva som sin egen bukselomme og vi har totalt 7 båter som er strategisk plasserte langs hele strekningen, slik at du enkelt skal kunne bytte side av elven. Flere av fiskesonene har også gode fasiliteter på land, som gjør det perferkt både for fisking, og det sosiale.

Velkommen til et eventyrlig fiske i Stjørdalselva!

KONTAKT OSS FOR ET SKREDDERSYDD OPPLEGG

Innlosjering

Koble av, spis og sov godt i historiske omgivelser. På laksefiske tilbyr vi innlosjering på Renå Gård og Brugetsgården. Maten er lokal, tilberedt av dyktige kokker, og vi lover at alt ligger tilrette for at du skal få en minnerik opplevelse.

Kort for laksefiske

På flere av våre strekninger i Stjørdalselva er det mulighet for laksefiske også med ordinære fiskekort. Mange fine fiskeplasser tilrettelagt med gapahuker, bord og benker. Vi engasjerer oss aktivt i fiskeforvaltningen, gjennom elveeierlag og klekkeri, for å bevare og videreutvikle det gode fisketilbudet, og vi anbefaler at det fiskes etter catch and release-metoden. Hos oss er det muligheter for å kjøpe fiskekort for en dag, en uke eller en sesong.

Døgn
Uke
Sesongkort
Sesongkort fastboende

Stjørdalselva / Meråker

Øverste lakseførende strekning i elva

4,5 km lang strekning i øverste del av Stjørdalselva. Mange fine høler, og spennende fiskestrekninger. Valdet inneholder 10-12 fine og spennende fiskestrekninger og er tilrettelagt med gapahuker, bord, benker og gode parkeringsmuligheter.

KJØP FISKEKORT PÅ ELVEGUIDEN.NO