Innlandsfiske

Lite kan måle seg med gleden av å få en sprelsk ørret på kroken
SCROLL

Innlandfiske med stang, oter eller garn i et av bygdas mange fiskerike vann.

INNLANDSFISKE I INNSJØER OG FJELLVANN I MERÅKER

 

Meråker er et eldorado for sportsfiskere. Her finner man et utall av fiskevann, elver og bekker som gir varierte og fine fiskemuligheter rundt om i hele kommunen. Her finner man mange lett tilgjengelige og gode fiskeområder, samtidig finnes mange spennende vann som ligger mer bortgjemt.

Vi er opptatt av at innlandsfiske skal være lett tilgjengelig og godt organisert slik at du ikke trenger et utall av fiskekort for å dra på fisketur. Derfor har vi «Meråkerkortet» som gjelder fiske etter innlandsfisk i de fleste vann og vassdrag i Meråker kommune. Barn og ungdommer under 16 år kan fiske uten fiskekort. I tillegg selger vi garnfiskekort i noen av de større innsjøene.

Vi har mange fine utleiehytter som ligger fint til ved fiskevann, mange med båt som også kan leies.

1 dag
3 dager
Uke
Sesong

Fiske med stang og oter

Meråkerkortet

I Meråker kjøper du Meråkerkortet som er et fiskekort som gjelder så godt som alt innlandsfiske med stang og oter i kommunen. Her finner gode bestander av ørret og røye. Vi har lagt vekt på at innlandsfiske skal være lett tilgjengelig og godt organisert slik at fiskeren ikke trenger et utall av fiskekort for å dra på fisketur.

KJØP MERÅKERKORTET PÅ INATUR.NO
Sesong

Garnfiskekort

Feren, Funnsjøen, Langen, Fjergen, Hallsjøen

Garnfiskekort for fiske i 5 større vatn i Meråker. Det gjelder egne garnfiskeregler for hvert enkelt vatn. Garnfiskekort selges kun som sesongkort. Kortet er personlig og gjelder også for stangfiske for innehaveren i det samme vatnet.

KJØP GARNFISKEKORT PÅ INATUR.NO

Fiske med hytte

Vi har mange flotte hytter som leies ut sammen med båt ved flere gode fiskevann.