Tilbake

Guidet elgjakt med løshund – ditt unike jakteventyr

Opplev den ultimate elgjakta. Den foregår med løshund, på store jaktmarker der elgbestanden er god. Kjenn på magi, spenning, og ta samtidig inn store naturopplevelser og hyggelige stunder rundt bålet. Velkommen til en minnerik jakt, og avkobling i ærverdige omgivelser.

Kanskje tar du trofeet?

Hjertet banker. Du nærmer deg elgen, og hører losen knappe hundre meter unna. Du smyger deg stille gjennom skogen, og håper vinden er på din side. Det glitrer av gull mellom frosne greiner i det pusten treffer lyset. Du vet ikke hva som venter, og spenningen er ubeskrivelig i det du kommer nærmere og nærmere. Plutselig står dere der – du, hunden og kongen. Du skimter den prektige kronen mellom kvistene, bare 10 meter unna. Noen magiske sekunder utgjør evigheten det tar å trekke av. Det er nå det gjelder. Du er nå du skal skrive din egen, unike jakthistorie.

Elgjakt med løshund

Løshundjakt på elg er en jaktform som gir maksimal spenning og mange minneverdige historier. Det er en av de vanskeligste, og mest ultimate formene for jakt du kan delta på i Norge. Du benytter deg av elgens forvarsinstinkt; elgen stiller seg opp for hunden. Om elgen tar ut, skal hunden henge på å lose i gangfart. Løper elgen, er hunden stille.

Store jaktmarker

Meraker Brug byr på en stor elgbestand, og imponerende jaktmarker. Høsten 2017 ble det skutt tilsvarende én elg annenhver dag av våre jegere. Hos oss finner du variert og nydelig natur, og 1200 kvadratkilometer med jaktmarker gir uante muligheter. Gå i alt fra tette plantefelt, urskog, og åpne partier med myr, til furuskog omkranset av fjell. Godt beite og gode gjemmesteder gir god tilgang på elg.

• Passer for grupper på 2-8 jegere
• Jegere får hver sin lokalkjente jaktguide med hund
• Eksklusiv jakt på om lag 500 000 daa.
• God elgbestand og romslige kvoter
• Høy standard på innlosjering og servering
• 45 min. fra Trondheim Lufthavn Værnes

Skreddersydde jaktpakker

Vi har lange tradisjoner med å tilby skreddersydde jaktpakker og opplever gjester som stadig vender tilbake. Her kan du, dine venner- og kollegaer oppleve en minnerik jakt og samtidig nyte komfort og avkobling i ærverdige omgivelser. Kost, losji, erfarne jaktguider og hunder er inkludert. Maten er lokal og tilberedt av dyktige kokker. Du får bo og koble av på ærverdige Brugetsgården eller Renaa Gård, og dermed er alt tilrettelagt for at du skal få den beste opplevelsen vi kan gi.

Bli med på en annerledes og individuelt tilpasset jaktopplevelse. Vi garanterer at hjertet vil banke, og et vertskap som ønsker deg hjertelig velkommen.
Du kan lese mer om guidet elgjakt på denne siden.