Tilbake

Fine jaktterreng, flott natur og mange hytter til leie i terrengene.

Dra på rypejakt i den trønderske fjellheimen omkranset av Skarvan- og Roltdalen nasjonalpark og 26 tusenmeterstopper i eventyrlig vakkert terreng.

Jaktmarkene åpner seg. Fjellet er kledd i høstfarger. Rødt, gult og oransje. Det er 10. september og jakta har nettopp startet. Hunden står støtt og urørlig et stykke foran deg. Den har tatt stand, og pulsen stiger mens du nærmer deg. Der framme sitter et kull med ryper, og sjansen er din om få sekunder.


Plutselig hører du vingeslagene og rypekullet flyr opp i vifteformasjon. Du fyrer av, og en av rypene faller i bakken. På din kommando løper hunden fram og henter rypa. Det er en perfekt jaktdag i fjellet. Hunden adlyder, skuddene sitter og naturen er enestående vakker

 

Tilrettelagt for deg

Vi ønsker ønsker å gi deg den perfekte opplevelse av rypejakt i fjellet. Vi tilbyr store jaktterreng med tilhørende hytter til deg og dine jaktkompiser. Mange av hyttene har nydelig beliggenhet sentralt i terrengene. Flere av hyttene ligger ved fine fiskevatn som gjør at man også kan fiske under oppholdet. Vi tilrettelegger også turen for dere med både transport og ulike former for service etter ønske og behov.

Dere jakter i nydelig trøndersk fjellterreng med 26 topper over 1000 meter. I tillegg til jaktopplevelsene gir slike omgivelser god anledning til bare å nyte roen i naturen. Bedre blir det ikke.

 

God forvaltning

Vi ønsker å ivareta en forsvarlig viltforvaltning. Hvert år gjennomføres rypetaksering og vi praktiserer ulike former for beskatningsbegrensninger. Vi legger vekt på balansert utleiepolitikk med gode tilbud både til lokale og utenbygds jegere. Hos oss jakter du fjellrype og lirype fra 10.9 – 28.2. Velkommen til rypejakt i Meråkerfjella!

Du kan lese mer om rypejakt i Meråker på denne siden.