Elgkjøtt fra Meråker selges

Det virker å være godt om elg i Meråker også denne høsten. Vi tar derfor «sjansen» og tilbyr høstens prima elgkjøtt. Våre pakninger med 10 kilo variert elgkjøtt har blitt en etterspurt vare og vi får gode tilbakemeldinger og nye bestillinger fra flere av våre kunder.

Pakningene består av 5 kg malt elgkjøtt i kilospakninger samt både steik, grytekjøtt mm. Alt er delikat vakumpakket og merket. Kjøttet kan leveres både ferskt og frosset. Etter avtale kan pakningene bringes til Stjørdal.

Vi tar nå opp bestillinger og leverer så langt vi vi har tilgang på elgkjøtt.

En pakning koster kr. 1500,-

Det er også mulig å bestille hele eller halve slakt. Kiloprisen er kr. 95,-. Vi kan også partere og vakumpakke slaktene etter kundens ønske. Dette koster kr. 30,- pr. kilo. Betaling gjøres ihht totalvekt på slaktet. 

 

Bestilling gjøres på telefon 74 81 49 00 til Snefrid eller Elisabeth.