Firmahytte ved Feren i Meråker

Flott hytte med god beliggenhet i et av Meråker sine fine fjellområder er nå ledig for langtidsleie. Dette er stedet hvor firmaet kan kombinere behovet for en trivelig møteplass, ett sted for god kundepleie og muligheten for å gi de aktive ansatte et hyggelig tilbud om hyttetilgang og gode fritidsaktiviteter. Det må påregnes omlag 1,5 times kjøring fra Trondheim.

Hytta har stor stue og spisestue, loftsstue, 6 soverom, 2 bad og rikelig med skap og bodplass. Det er badstue i eget bygg i kombinasjon med uthus. I tillegg er det eget naust med motorbåt. I tilknytning til naustet er det også egen flytebrygge og flott gapahuk med bålplass helt nede strandkanten. Hytta leies ut godt møblert. 

Hytta ligger flott til med tanke på aktivt friluftsliv hele året. Fint turterreng og gode muligheter for båtliv og fiske. Det ligger eget jaktterreng for småviltjakt til hytta og det er også gode muligheter for spennende elgjakt med utgangspunkt fra stedet.

Vi kan ivaretar service og vaktmestertjenester o.l. etter avtale med leietaker.

Se egen link i høyre marg for fine bilder fra Torpberget.

Kontakt Jakob Haugen (mob 99 23 25 33) for nærmere informasjon og avtale om hyttebesøk.